avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, O societate a deschis procedura ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, O societate a deschis procedura insolventei. A incetat ...

Buna ziua,
O societate a deschis procedura insolventei. A incetat toate contractele de munca, mai putin unul, care este suspendat pentru cresterea si ingrijirea copilului. Cum se poate inceta acest contract?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: filipconta , utilizator 09:53, 2 Septembrie 2020
In baza art.65 alin.1 C.mun.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea suspendarii cim urmata de incetarea cim Claudia1986 Claudia1986 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In data de 01.11.2013 am suspendat un CIM pt concediu crestere copil, societatea a intrat in faliment intre timp si ar ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, Am cateva intrebari legate de incetarea contractului de munca si am rugamintea sa imi transmiteti opinia dumneavoastra precum si baza ... (vezi toată discuția)
Radiere firma cu cim suspendat cic Adrianaf.m Adrianaf.m Buna ziua. Trebuie sa radiez o firma cu asociat unic (deci fara lichidator nefiind necesar). Aceasta firma are o angajata in Concediu crestere copil pana la 2 ... (vezi toată discuția)