avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma întrebării de mai sus (Sunt tutorele mamei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma întrebării de mai sus (Sunt tutorele mamei vreau sa ...

In urma întrebării de mai sus (Sunt tutorele mamei vreau sa vand)am fost la autoritatea tutelară am discutat cu notar urmând să prezint actele maine si sa facem o promisiune de vanzare,actul se va face Cand se va da transa a doua.
Intrebarea mea este, daca intre timp se intampla ceva cu mama,ceea ce nu imi doresc ramane valabilă promisiunea,merg înainte actele ce se intampla?
Sau va trebui întâi sa dezbat mostenire?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:19, 1 Septembrie 2020
Va trebui dezbătută succesiunea. In urma acesteia, veti dobândi in calitate de moștenitor drepturile și obligațiile mamei ce decurg din antecontract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare inaintea deschiderii pocedurii succesorale ContSters61634 ContSters61634 Daca in urma defunctului raman 2 mostenitori (sotia si copilul acestuia) se poate vinde sa zicem o casa sau un teren fara a face succesiunea daca ambii ... (vezi toată discuția)
Executare silita (persoana decedata) Ioana005 Ioana005 Buna ziua! As vrea sa ma ajutati cu un raspuns. Bunica mea are trecuta in buletin adresa mamei mele. Acum cateva zile am primit o notificare. Bunica mea e ... (vezi toată discuția)
Va rog....daca ma puteti ajuta... onu_ion onu_ion In mod respectuos va solicit o lamurire intr-un caz de mostenire. Intentionez sa vand o portiune dintr-un teren intravilan ce face parte dintr-o serie de ... (vezi toată discuția)