avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Important! Buna ziua după cît timp iti vine decizia ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Important! Buna ziua după cît timp iti vine decizia de indemnizație de ...

Buna ziua după cît timp iti vine decizia de indemnizație de crestere copil? Ca am fost astăzi la forțele de muncă sa mi se dea o copie dupa decizie Și o doamna de acolo mia spus că "e pe vine"decizia sa stau acasa si sa o astept ca nu imi da nici o copie iar dupa ce imi vine sa imi fac eu copii. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 1 Septembrie 2020
Nu AJOFM-urile se ocupa de asa ceva , ci cei de la AJPIS.

Din practica, va spun ca dureaza cam 2 /3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am si eu o intrebare. eu am terminat cei 2 ani de ... Ana Aiojoaie Ana Aiojoaie Bună ziua! Am si eu o intrebare. Eu am terminat cei 2 ani de indemnizația creștere copil. Am fost la forțele de munca să depun dosar că să pot intra in ... (vezi toată discuția)
Raspuns corect dat de ajpis? Just-drept Just-drept In urma cu 2 ani s-a nascut un copil. Pe 25 Mai copilul face 2 ani. Mama fiind salariata,tatal somer indemnizat. Tatal a intrat in ccc,iar in toata aceasta ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil alina_19817 alina_19817 buna ziua, am un copil nascut in afara casatoriei. tatal l-a recunoscut dar dupa nici o luna ne-a parasit. acum sunt in concediu medical, dar in curand va ... (vezi toată discuția)