avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Detin o PFA si am fost testat pozitiv cu COVID.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Detin o PFA si am fost testat pozitiv cu COVID.

Detin o PFA si am fost testat pozitiv cu COVID. Am dreptul la concediul medical? In D112 al ales sa contribui la CASS cu baza de 6*salariu.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna, sunt titular al pfa. cum pot beneficia de cm (covid). platesc contributii cass, dar nu am ... vitasea77md vitasea77md Buna, sunt titular al PFA. Platesc contributii CASS, dar nu am contract incheat cu CNAS pentru concedii medicale(CM) si indemnizatii. Din data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt intreprindere individuala pe prestari servicii ... vlad196938 vlad196938 Buna ziua ! Sunt Intreprindere individuala pe prestari servicii , fara angajati si dupa confirmarea sotiei ca pacient pozitiv cu covid-19 , am fost obligat de ... (vezi toată discuția)
Rezumat contributii salariale 2011 crisadi crisadi va rog sa ma corectati daca gresesc: [b]CONTRIBUTII ANGAJAT[/b]: 1. SOMAJ: (Venit realizat + cm unitate)*0.5 % 2. CAS: ( Venit realizat + baza calcul CAs ... (vezi toată discuția)