avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Registru de clienti potrivit normelor de prevenire a ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Registru de clienti potrivit normelor de prevenire a virusului COVID

Buna ziua. In cazul unui restaurant in regim de autoservire, unde nu se pot face rezervari, esti obligat sa ai registru de clienti potrivit normelor de prevenire a virusului COVID? daca da, este conform cu Regulamentul GDPR?
De asemenea, in cadrul salilor de fitness, se pot vinde bauturi racoritoare si produse proteice?
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen sala de fitness georgianamaya georgianamaya Buna ziua , pentru o sala de fitness care doreste sa inceapa si comertul cu bauturi racoritoare apa si batoane ce cod caen trebuie adaugat ? (vezi toată discuția)
Evidenta contabila la restaurant 2740826332154 2740826332154 cum se tine evidenta contabila la un restaurant-jurnalele si registrele care trebuie intocmite.restaurantul este SRL. (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș avea următoarea întrebare: ce prevede legislația ... intrebatorl intrebatorl Bună ziua! Aș avea următoarea întrebare: Ce prevede legislația cu privire la impunerea de către operatorii economici de condiții referitoare la consumul ... (vezi toată discuția)