avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Organizarea unor cursuri online de formare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Organizarea unor cursuri online de formare profesională

Bună ziua, cer ajutorul dumneavoastră referitor la organizarea unor cursuri online de formare profesională și anume pentru cadre didactice. Care ar fi pașii de urmat pentru reazilarea acestor cursuri ? Menționez că sunt cadru didactic și dețin o firmă cu o activitate diferită de cea menționată mai sus.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
StefaniaButaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 3 Septembrie 2020
Vedeti:
OG 129/2000 - privind formarea profesională a adulților
[ link extern ]

HG nr. 522 din 8 mai 2003 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței Guvernului nr. 129/2000 privind formarea profesională a adulților
[ link extern ]

Autorizare
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acreditare curs cristina_max cristina_max Buna ziua, Care este procedura de acreditare a unui curs, ce acte sunt necesare in afara de diploma de studii in domeniu, SRL? Multumesc! (vezi toată discuția)
Dată examen nestabilită dar începerea unei noi serii de cursanți. Meea_M Meea_M Bună ziua. Nu găsesc informații în legislație privind legimitatea unui S.R.L. organizator de cursuri de formare acreditat, de a începe o nouă serie ... (vezi toată discuția)
Câte tipizate există pentru certificatele de absolvire a cursurilor ... Ileana Cos Ileana Cos Câte tipizate există pentru certificatele de absolvire a cursurilor de formare profesională și care sunt acestea? (vezi toată discuția)