avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pentru obtinerea CSU semnatura digitala trebuie sa fie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pentru obtinerea CSU semnatura digitala trebuie sa fie a administratorului?

Pentru obtinerea CSU acum, semnatura digitala trebuie sa fie a administratorului? Sau poate face solicitarea contabila cu semnatura ei digitala, in baza unei procuri notariale in acest sens data de administratorul firmei?
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 17:30, 4 Septembrie 2020
În opinia mea, ar trebui să funcționeze și varianta a doua. Problema este că trebuie trimisă în original acea procură. Dacă contabila se ducea personal pentru obținerea CSU, atunci ar fi lăsat acea procură acolo. Cel mai bune sunați și încercați mai multe detalii în acest sens, sau căutați pe site.

Cu stimă,
Av. Filimon Cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica ContSters170028 ContSters170028 Buna dimineata, pentru a putea obtine semnatura elecronica sa depun pentru firma declaratii (sunt angajata la firma) trebuie neaparat imputernicire la notar de ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)