avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc la casa. Municipalitatea a montat apometre. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la casa. Municipalitatea a montat apometre. De o luna ...

Locuiesc la casa. Municipalitatea a montat apometre. De o luna de zile, nu avem nici un document referitor la lucrarea executata si nici la apometru. Reprezentantii primariei mi-au comunicat ca acest lucru ramane in sarcina constructorului si in continuare, pana la receptionarea lucrarii apometrele raman proprietatea constructorului. Bine, dar consumul e al meu si nu am certitudinea ca e cel real. 3 membrii, fara a uda gradina, la 2-3 zile, un consum de 3 mc? Nu sunt singura in aceasta situatie, suntem destul de multi. Ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)
Citire apometru Marius Lautaru Marius Lautaru Salutare, am o nelămurire în privința citirii unui apometru. Cum se citește corect.?? Exemplu 00019 m3. Defapt că-ți metrii cubi am? 1,9 m3 sau 19 ... (vezi toată discuția)
Apometru apa rece - consum cu + danut745gmail danut745gmail Buna ziua - apometrul de apa rece (casa) a inregistrat 200 mc in plus fata de luna anterioara. Citirile personale si cele ale firmei indica insa un consum ... (vezi toată discuția)