avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc la casa. Municipalitatea a montat apometre. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc la casa. Municipalitatea a montat apometre. De o luna ...

Locuiesc la casa. Municipalitatea a montat apometre. De o luna de zile, nu avem nici un document referitor la lucrarea executata si nici la apometru. Reprezentantii primariei mi-au comunicat ca acest lucru ramane in sarcina constructorului si in continuare, pana la receptionarea lucrarii apometrele raman proprietatea constructorului. Bine, dar consumul e al meu si nu am certitudinea ca e cel real. 3 membrii, fara a uda gradina, la 2-3 zile, un consum de 3 mc? Nu sunt singura in aceasta situatie, suntem destul de multi. Ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Proprietarul plătește apa rece cât înregistrează apometrul ... Magie1 Magie1 Proprietarul plătește apa rece cît înregistrează apometrul din apartament,pe scara sa înregistrat pierderi de 140 MC de apa și asociația vrea să ... (vezi toată discuția)
Cum se citeste corect acest tip de apometru ? Sandu111 Sandu111 Buna ziua ! Doresc sa stiu cum sa citeste mai exact acest tip de apometru ... (vezi toată discuția)
Citire apometru Marius Lautaru Marius Lautaru Salutare, am o nelămurire în privința citirii unui apometru. Cum se citește corect.?? Exemplu 00019 m3. Defapt că-ți metrii cubi am? 1,9 m3 sau 19 ... (vezi toată discuția)