avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vinieta zona zaca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vinieta zona zaca

Vinieta zona zaca
Buna ziua astăzi 05.09.2020pe la ora 11:00 dimineața am trecut cu mașina care este un euro 4 benzina și prin centru. Vazut câteva indicatoare cu zona zacA ? Țin minte că se amânase cu un an aducă până în 2021 pt mașinile Euro 4 am fost la benzinărie la Petrom și am zis că vr sa plătesc vinieta pt zona zacA și mi au spus că nu fac așa ceva unde se poate plati și la cat timp daca ai trecut prin zona zacA și nu ai plătit taxa se mai poate plati sau cât este amenda va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: mariusastra , utilizator 20:01, 5 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mulțumesc

Av. Liviu Voinea a scris:

Nu exista!
Nu este in vigoare!


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pmb vinieta oxigen / intre ce ore am voie sa intru in bucuresti ? IonIoanaAnca IonIoanaAnca Buna ziua! Intrebarea mea e legata de hotararea PMB de a introduce vinieta OXIGEN, adoptata in 24 oct.. Nu a fost publicata pe site iar eu ma refer la ... (vezi toată discuția)
Taxa oxigen bucuresti Laurm Laurm Buna ziua, Detin un autoturism cu nora de poluare euro 3. In textul hotararii de consiliu cu care s-a aprobat aceasta taxa nu se specifica clar(sau n-am ... (vezi toată discuția)
Urgent - taxa pod fetești catalindiakonus catalindiakonus Salutare! Sunt într-o mare dilemă! Săptămâna trecută am șofat dinspre Constanța spre București (vineri pe la ora 14:30) trecând involuntar de ... (vezi toată discuția)