avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere sub influenta alcoolului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere sub influenta alcoolului

Va salut cu respect! Acum cateva zile am fost oprit in trafic pentru control de rutina, si greseala mea, a fost sa conduc pe drumul public dupa ce am consumat alcool, mai exact, etilotestul a afisat valoarea 1.30mg/l.. Am fost condus la centru de recoltare, insa am refuzat prelevarea de probe biologice.Acum 3-4 ani, la fel am avut ghinionul sa fiu cercetat penal, tot pentru acelasi lucru, alcool si conducerea autovehicului pe drumul public, insa, nici pana in zilele de azi nu am fost citat sa ma prezint la biroul rutier / judecatorie / s a m d, si am beneficiat de permis de conducere,pana acum cateva zile.. Am zis, sa vad, daca apar cu dosar penal pe '' portal.just.ro '', insa dosar penal pe numele meu nu am gasit. Intrebarea mea, daca ma puteti lamurii, la ce lucruri sa ma astept? Exista vre-un risc sa mi ispasesc pedeapsa cu executare..?Stiu ca am gresit, enorm de mult!! Astept un raspuns din partea dvs! Va urez o zi buna!
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
AlexandruM90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:28, 7 Septembrie 2020
Dvs. se pare ca nu intelegeti ca nu avem de unde stii ce o sa considere primul judecator, ce pedeapsa o sa decida al doilea judecator la Apel s.a.m.d.
Toate acestea depind de cazierul dvs., de circumstantele atenuante sau nu, de modul in care va aparati, de modul in care o sa se comporte procurorul, s.a.m.d.
Dvs. angajati-va avocat si stabiliti cu acesta apararea, nu mai cautati raspunsuri aici ca nu o sa le gasiti.
NU o sa va spuna nimeni sigur ca o sa primiti pedeapsa cu executare sau nu.
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme , niste raspunsuri va rog buli83 buli83 buna ziua , mi sa retinut permisu de conducere , eram stationat in Peco , mi sa spus ca am circulat cu o viteza de 109 km , am suflat in etilotest , nici macar ... (vezi toată discuția)
Permisul retinut GudacIonut GudacIonut In noaptea de 16.05.2015,in Orasul Costesti,judetul Arges,am fost somat de un echipaj de politie local sa trag pe dreapta. Consumasem 2 beri , si 2 pahare de ... (vezi toată discuția)
Intrebare: costinbeny costinbeny buna seara...as dori sa primesc si eu un raspuns cu privire la greseala pe care am facut-o,si anume ca am fost nevoit din motive personale sa ma urc la volanul ... (vezi toată discuția)