avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am o Dacie Logan MCV din 2012, 58.000 km ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am o Dacie Logan MCV din 2012, 58.000 km stare foarte ...

Buna ziua,
Am o Dacie Logan MCV din 2012, 58.000 km stare foarte buna inainte sa ma buseasca un camion in spate (masina din fata mea a virat la stanga, am incetinit, aveam in spate camionul care nu a pastrat distanta si m-a busit;). Am incheiat amiabila cu soferul camionului (masina functiona, m-am putut intoarce acasa). Am depus documentele/pozele cu avaria la firma de asigurare a camionului, am primit un proces verbal de reparatii cu care m-am prezentat la un service autorizat si agreeat de firma de asigurare. Aici, s-a constatat DAUNA TOTALA, si s-au transmis documentele la firma de asigurari. Ce inseamna dauna totala? cu cat ma vor despagubi? Pot sa o repar? In cazul in care cumpar alta noua pot sa o dau la rabla?
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
viu, utilizator

Alte discuții în legătură

Reparaþie auto în garanþie pe casco cu regres rca cosminph cosminph Bună ziua. În urmă cu o săptămână am fost implicat într-un accident rutier în care mi-am avariat auto din vina altui conducător. Întrucât deţin ... (vezi toată discuția)
Accident auto fara victime FLORIN.1 FLORIN.1 Buna seara! am si eu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva in legatura cu un accident rutier... am lovit cu masina un parapet producand avarii ... (vezi toată discuția)
În cât timp mi se transmite modalitatea de despăgubire (prin rca) în urma unui accident, și ce pot face dacă epava va fi subevaluată? Catalin9871 Catalin9871 Buna ziua! Masina personala mi-a fost avariata in urma unui accident in urmatoarele puncte: bara fata, bara spate, ambele roti punte fata (dintre care 1 rupta ... (vezi toată discuția)