avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum interpretez data ramanerii definitive a hotararii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum interpretez data ramanerii definitive a hotararii cand am ...

Cum interpretez data ramanerii definitive a hotararii cand am de platit amenda?30 de zile de la pronuntarea hotararii sau de la comunicarea motivarii?
Nu este amenda de circulatie.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
bellefille, utilizator
De la data expirarii termenului de apel.
Va multumesc,dar nu mai inteleg nici cat intelegeam..Raspunsul dumneavoastra e unul foarte tehnic.Toate cele bune.

~ Conținut șters la cerere ~
V-ați judecat la fond sau ați avut și recurs? Adica doar la Judecătorie sau și la Tribunal?
Hotărârea Judecătoriei poate fi atacată în 30 zile de la comunicare; dacă trec cele 30 de zile și nimeni nu o contestă, rămâne definitivă.
Este o amenda contraventionala imensa,pe legea 282/2015,aplicata de Directia Generala de Politie Locala si Control din Primaria Bucuresti.Plangerea contraventionala a fost depusa de petent la Tribunal si a fost admisa in fond ,deci procesul verbal de constatare a fost anulat ca si amenda.La apelul formulat ,tot la Tribunal de Directia de Politie locala si Control Instanta a admis apelul si deci a schimbat hotararea de la fond.Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
bellefille, utilizator

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala respinsa- cand pot sa predau permisul? mirey0304 mirey0304 Buna ziua, In luna mai anul acesta mi-a fost retinut permisul de conducere. am depus contestatie impotriva procesului verbal si mi s-a inapoiat ... (vezi toată discuția)
Pierdere proces de suspendare permis auto romeo_ovidiu@yahoo.com romeo_ovidiu@yahoo.com Buna ziua, As dori ce sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie pentru a nu imi fii prelungita suspendarea cu inca 30 zile. Mi-a fost suspendat ... (vezi toată discuția)
In ce moment se preda permisul de conducere in situatia respingerii plangerii contraventionale? I-Alex I-Alex Buna seara! Am citit prin diverse forumuri si am observat mai multe discutii in acest sens insa nimic clar si concludent: Intrebare 1: In situatia in care ... (vezi toată discuția)