avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie in scris ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie in scris ?

Buna ziua, as dori sa vand o piesa de calculator de valoare mai mare, insa nu mai am garantie la produs. Se poate, legal, sa ofer eu cumparatorului garantie in scris ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:22, 10 Septembrie 2020
In ce anume constă "garanția" , va obligați să reparatii dvs,sa înlocuiți piesa,sa restituit.banii în caz de defecțiune.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectare termen garanție cristinadinu cristinadinu Am o sesizare depusă în data de 30.07.2018 pentru o defecțiune la o mașină de spălat Bosch.Firma care asigura service-ul îmi spune că cele 15 zile ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Service reprezentanta - acceptare piese proprii Nevermind Nevermind Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat : - La o masina, aflata inca in garantie, sunt stricate 2 piese.Una ... (vezi toată discuția)