avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1574 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame Concurs de epigrame (2)
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

Concurs de epigrame (2)

Daca tot scriem, pentru ca inertia nu ne lasa, macar sa o facem putin mai cu pretentii. Un nou concurs cu premii. Tema; "Cu Boc in fruntea tarii". Premiul mai mult simbolic, dar prin prezenta lui, ne va face sa luam in primul rand atitudine fata de noi. Castigatorul va primi volumul de versuri si proza scurta "Acolo unde visele nu dorm", volum al carui autor sunt si in consecinta va avea si o dedicatie cu semnatura.

Incepand din acest moment fiecare participant poate trimite doua epigrame. Epigramele se vor trimite prin mesaj privat utilizatorului "justitiarul3", cu mentiunea "pentru concurs", pana la 27 Decembrie 2009, afisarea lor pe pagina de concurs incepand de maine 21 Decembrie 2009.

In aceasta perioada, la cererea fiecarui concurent, epigramele pot fii schimbate o singura data, in cazul in care considerati ca ati reusit o "performanta mai buna".

Restul de informatii le veti primii pe perioada concursului... va urez spor la scris.
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2009
justitiarul3, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 20:03, 18 Ianuarie 2010

ANATEME & TEME
Asa ca "diversificare"
Pentru 'nceput propun un clinci,
Iar tema data e...BOC 5 ,
Si apoi o... beatificare !
Boc 5?!

Nu vreau sa iti explic de ce,
Da-mi suna ca un film S.F..
Si doar asa,fiindca rimeaza,
Imi suna chiar a film de groaza.
marius b a scris:

"Si apoi o... beatificare ! "

Eu unul pentru as vota;
Si-as mai convinge inca doi.
Caci pentru-al beatifica,
Plecat ar fi de langa noi.
Guvernul "Greu de ucis 4"

Se bate, se dueleaza,
Bruce pe toti el ii salveaza.
Insa Boc ne e aproape
Si pe toti vrea sa ne-ngroape.
Felicitari castigatorilor, felicitari tuturor concurentilor!=D>
La cat mai multe si mai bune epigrame!
Mult succes!

Alte discuții în legătură

Concurs de epigrame (1) stelarman stelarman Buna dimineata! Asa cum v-am promis , incepand cu ora 10, lansam astazi primul concurs de epigrame de pe forumul Avocatnet.ro. Personal sper intr-o ... (vezi toată discuția)
Sper sa va bucure! stelarman stelarman Ruga pentru neinsurare dupa Lucian Avramescu Mai lasa-ma amice, doar o clipa, sa dorm la umbra unui vers nescris, nu-mi arunca cu strofe in ... (vezi toată discuția)
Taxa pe sintaxa marius bartis marius bartis ZVON Taxa asta ca o gluma In cazul nostru se revoca; Ne \"bucuram\" de o cutuma : ...Taxarea...reciproca ! (vezi toată discuția)