Daca tot scriem, pentru ca inertia nu ne lasa, macar sa o facem putin mai cu pretentii. Un nou concurs cu premii. Tema; "Cu Boc in fruntea tarii". Premiul mai mult simbolic, dar prin prezenta lui, ne va face sa luam in primul rand atitudine fata de noi. Castigatorul va primi volumul de versuri si proza scurta "Acolo unde visele nu dorm", volum al carui autor sunt si in consecinta va avea si o dedicatie cu semnatura.
Incepand din acest moment fiecare participant poate trimite doua epigrame. Epigramele se vor trimite prin mesaj privat utilizatorului "justitiarul3", cu mentiunea "pentru concurs", pana la 27 Decembrie 2009, afisarea lor pe pagina de concurs incepand de maine 21 Decembrie 2009.
In aceasta perioada, la cererea fiecarui concurent, epigramele pot fii schimbate o singura data, in cazul in care considerati ca ati reusit o "performanta mai buna".
Restul de informatii le veti primii pe perioada concursului... va urez spor la scris.
"Sunt in cautea unor premii.Poate ne ajuta si moderatorii! "
Pentru ca se pare ca am fost gresit inteles trebuie sa fac precizarea ca ma refeream doar la premii constand in carti( cu sau fara autograf, de preferat cu) si nu la sponzorizari in bani sau de alta natura.De moderatori am amintit pentru ca nici carti de drept nu ar fi de lepadat, pe criza asta mai ales.Am spus ca sunt in cautare in sensul ca sunt in tratative pentru obtinerea unor carti surpriza!
In rest toate cele bune! Cineva mi-a inveselit azi ziua!
Ii felicit si eu pe amicii mei care au fost premiati. Ii rog cu aceasta ocazie sa ma scuze daca , pentru o vreme , voi trage chilulul de pe acest forum atat de drag mie , intrucat am de intocmit niste lucrari si abia voi mai putea fi prezenta si pe forumurile juridice. Voi urmari insa cu interes scrierile dvs. Acum , cu putina inspiratie ce mi-a ramas, mai scriu asa:
@ corina lu' maran:
Zici ca esti debusolata?
Nu uita, esti premiata,
Ai si popularitate,
Lupta-te...mai da din coate!
@ stelarman:
Ca ne intreci constant, observ
N-am ce sa-ti fac, talentu-i cert,
Dar m-ai atins cumplit ..la nerv,
Si ma retrag...ca sa te iert.