avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Doresc sa cumpăr un paman prin licitație ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Doresc sa cumpăr un paman prin licitație insa exista ...

Bună ziua,
Doresc sa cumpăr un paman prin licitație insa exista o mica, mare problema.
Speță ar fi următoarea :

Cel executat a împărțit terenul în 5 bucăți :

Cele 4 colturi(4terenturi) apartin la 4 proprietari diferiti(4 frați) terenul din mijloc (cel dintre cele 4 terenuri) este cel executat insa nu exista drept de acces fiind în mijloc iar lateral adică în cele 4 colturi sunt construite case.
se poate obține drept de acces prin servitute?
care sunt costurile mele, ce ar trebui sa fac? aici ma refer la măsurarea terenului din nou, parcelare etc.
exista posibilitatea sa nu se poată obține dreptul de servitute sau sa nu se poată construi pe acel teren???
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:20, 10 Septembrie 2020
Buna ziua,
Eu zic sa nu va complicati, chiar daca, poate, o sa-l cumparati mai ieftin, s-ar putea sa va coste mult mai mult apoi...
Plus ca nu stiti ce vecini aveti, cum o sa va intelegeti cu ei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)
Proces indiviziune teren anadobrescu anadobrescu Doresc sa cumpar un teren care se afla in sector 6, teren de 290 mp, cu deschidere de 16 m. In spatele acestui teren se mai afla o parcela, ( lata de 6m ... (vezi toată discuția)
Inchiriat teren fara drum de acces Mar188 Mar188 Am 2 terenuri . 1= 200 m2 si 2=500 m2. Cel de 500 m2 nu are acces la drum public si se afla in spatele celui de 200 m2 care are construit o constructie de 100 ... (vezi toată discuția)