avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Socrul meu a mostenit de la mama sa un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Socrul meu a mostenit de la mama sa un teren de 4500mp ...

Buna ziua.Socrul meu a mostenit de la mama sa un teren de 4500mp impreuna cu 2 nepoti,copii sorei sale decedate.
La inceputul anului, socrul meu a decedat si sotul meu care este singurul copil vrea sa faca succesiunea. Se poate face succesiunea ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Popescu Radu Cătălin , Avocat 12:22, 10 Septembrie 2020
Bună ziua, bineînțeles că se poate face succesiune în calitate de moștenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager Ghermanviorica Ghermanviorica Socrul meu văduv fiind actualmente decedat a vandut partea lui de moștenire în contract cu clauză .După decesul socrului 2007 este normal să nu se facă ... (vezi toată discuția)
Buna seara! se da urmatoarea situatie! tatal sotului meu (decedat) ... LeoRamona76 LeoRamona76 Buna seara! Se da urmatoarea situatie! Tatal sotului meu (decedat) a lasat mostenire copiilor lui o casa. Socrul meu mai avea o sora care la randul ei avea un ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune partiala favex favex Parintii mei au cumparat un teren cu chitanta de mana in 1956 iar in 1957 au construit o casa fara autorizatie de construire. Au inscris terenul si casa in ... (vezi toată discuția)