lnstefan a scris:
Senzatia mea este ca pozitionarea dvs. implicita si categorica de partea acelui locatar, posibil vinovat, este de data aceasta complet eronata.
Asa cum inundatiile, zgomotul sau incendiul sunt factori evidenti pentru toata lumea ca produc daune in condominiu, la fel si mentinerea unei temperaturi extrem de scazute (foarte apropiata de cea de afara) reprezinta un factor cel putin la fel de daunator pentru condominiu. Dar probabil ca argumentele in acest caz sunt mult prea tehnice astfel incat e dificil pentru cineva neavizat d.p.d.v. tehnic sa inteleaga.
Eu nu ma pozitionez de partea nimanui, iar faptul ca imi spun un punct de vedere care nu coincide cu al dumneavoastra il puteti lua in considerare sau nu, dar nu condamnat.
Am avut o asemenea situatie eu insami in apartamentul vechi de unde m-am mutat si singurul loc unde mi-a aparut mucegai era in spatele masinii de spalat, loc complet izolat de curentii de aer din casa.
Restul peretelui expus la curentii de aer din apartament (invecinat cu un hol exterior neincalzit) nu avea nici urma de mucegai.