avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc să îmi deschid un SRL în alt judet
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc să îmi deschid un SRL în alt judet

Bună ziua!
Va supun atenției un caz.....
Sunt domiciliat în jud. Buzău ,dar doresc să îmi deschid SRL în jud Constanța.
Se poate aceasta și care sunt pașii ?
Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:55, 11 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati la adresa urmatoare detalii despre actele necesare infiintarii unui srl, iar toata procedura se va face la registrul comertului din judetul Constanta, sediul social il veti stabili tot la o adresa din acel judet in baza unui contract de comodat semnat cu proprietarul imobilului prin care va pune la dispozitie o camera si toate declaratii trimestriale cat si bilantul contabil anual le veti depune la administratia finantelor publice din Constanta.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere societate cetatean italian in romania salvo82 salvo82 buna ziua, sotul meu este italian si vrea sa deschida o societate in romania, cu sediul in romania dar sa poata sa lucreze in italia si sa poata sa faca ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)