avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... În urma unui accident pe cine sa dau în judecată ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

În urma unui accident pe cine sa dau în judecată pentru recuperarea ...

În urma unui accident pe cine sa dau în judecată pentru recuperarea prețului mașinii fărâmate, în dauna totala ,pe city insurance sau pe cel ce m-a tamponat?Multumesc
Cel mai recent răspuns: mircea_av , utilizator 16:01, 14 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
cel care trebuie sa plateasca dauna este compania de asigurari la care detinea polita RCA valabila soferul vinovat.Nu inteleg, de ce spuneti ca vreti sa va judecati? ati deschis dosarul de dauna la asigurator? oferta este prea mica?
Multumesc frumos pentru raspuns nimeni după 2 luni cei de la City Insurance, nu da niciun semn de viață și nu știu ce trebuie sa fac sa pot recupera macar o parte din dauna,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. din neatenție am provocat un accident auto doar cu ... horhe4ab horhe4ab Buna ziua. Din neatenție am provocat un accident auto doar cu daune materiale. După 1 luna si 1 săpt asiguratorul la care am RCA valabil nu a deschis ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca Ene  Dragos Ene Dragos Buna Ziua.Detin o motocicleta cu care astazi am facut un accident.O doamna soferitza a iesit cu spatele din incinta unei interprinderi si ma acrosat pe mn ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ref.la asigurarea auto rca : intrebarea 1 : polita ... voicudamian voicudamian Buna ziua, ref.la asigurarea auto RCA : Intrebarea 1 : polita mea RCA pe 6 luni expira pe 8.01 2022. Nu dispuni de bani sa inchei deocamdata o noua ... (vezi toată discuția)