avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de Performanta Energetica in Timisoara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de Performanta Energetica in Timisoara

Buna ziua
Am de vanzare o casa P+M in Timisoara si la notar mi s-a solicitat Certificat de Perfor,manta Energetica pentru vanzare cumparare. Ce este acest document si daca puteti sa-mi recomandati o firma in Tm care realizeaza acest document.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:26, 13 Septembrie 2020
Cautati pe internet o societate in apropiere, tastati "certificat energetic "pe google, asa aflati si ce e.
Pe forum, nu se fac recomandari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului implica schimbarea talonului de inmatriculare a masinii larissalore larissalore Buna ziua Va rog sa imi dati un sfat pentru urmatoarea situatie: Prietenul meu a stat o vreme in Timisoara, in acest timp si-a facut buletin de Tm si si-a ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica apartament in partaj, certificat energetic ContSters296710 ContSters296710 Buna ziua Am o nedumerire in ce priveste rolul certificatului energetic in situatia atribuirii unui apartament aflat in partaj, unuia dintre ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pentru cumpararea unui apartament pe persoana fizica de la o firma? 24-ZZZ 24-ZZZ Buna seara! Sunt recunoascatoare ca pot sa ma adresez pe acest forum pentru a primi lamuriri. Este vorba despre un apartament pe care vreau sa-l cumpar de la ... (vezi toată discuția)