avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu terenurile din cimire nationalizate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu terenurile din cimire nationalizate de stat. In Romania ...

Problema cu terenurile din cimire nationalizate de stat.
In Romania sunt niste legi care incalca dreptul de proprietate . Bunicii mei au cumparat locurile de veci in cimitir unde sunt si ingropati., sau statul le-a donat aceste locuri de veci, pentru ca si ei au donat la randul lor primariei terenul lor ca sa se faca un cimitir. Statul comunist roman de acum nu tine cont de aceste lucruri, si a nationalizat terenul din cimitir la toti oamenii, si ii obliga pe oameni sa concesioneze locurile de veci ale stramosilor lor, ceea ce este abuziv, pentru ca statul a natonalizat abuziv locurile de veci, devenind proprietar in mod abuziv pe terenul cumparat in cimitir de stramosii mei. Ce pot face in aceasta situatie. ? Adica e ca si cand bunicului meu i s-ar fi nationalizat casa de catre stat, iar eu ca sa stau in casa bunicului meu sunt pus sa platesc chirie de catre stat. Ce pot face in aceasta situatie ?

Alte discuții în legătură

NaȚionalizare teren cimitir Lisonelta400 Lisonelta400 Pe timpuri locurile de veci nu se concesionau , ci se cumpărau. Comuniștii au naționalizat terenurile oamenilor, pe care oamenii le-au cumparat în ... (vezi toată discuția)
O succesiunea incurcata vulpita200 vulpita200 In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat Primariei unui oras un teren mare, pe care ulterior Primaria a facut un cimitir. ( îngropând acolo 66 de familii) ... (vezi toată discuția)
Incalcare drept proprietate Hamarsold2018 Hamarsold2018 Stra-stra bunicul meu a fost proprietarul integului teren al cimitirului Ungureni din Craiova. In anul 1874 stra-stra bunicul meu a donat terenul Primariei ... (vezi toată discuția)