avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua am o intrebare:vecinii noștri au făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua am o intrebare:vecinii noștri au făcut măsurătoare ...

Bună ziua am o intrebare:vecinii noștri au făcut măsurătoare pentru act de moștenire. În această măsurătoare au măsurat si drumul de acces al nostru.Am acționat în instanță și am câștigat servitute auto si pietonal, acum a pus și porți in timpul litigiului Întrebarea mea este: Ce pot face sa dea porțile jos ??pur si simplu au închis drumul si dacă nu închizi poarta când treci sare sa te bată Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
mariustudorache, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:03, 16 Septembrie 2020
Hotărârea este definitivă? Nu a făcut apel domnul? Dacă este definitivă, legalizați-o și discutați cu un executor judecătoresc și vedeți cum poate fi pusă în executare.
Buna ziua,

Daca nu este respectata hotararea judecatoreasca, veti putea formula o plangere penala, in acest sens.

Daca exista o hotarare definitiva, o puteti pune in executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei hotarari judecatoresti executate. osy osy este vorba despre un drum comun, conform hotararii care a fost executata acest drum este folosit de 2 familii. Una dintre aceste familii (x) are poarta pe ... (vezi toată discuția)
Bună seara mă numesc marius și aș dori să-mi dați o mână de ajutor ... mariustudorache mariustudorache Bună seara mă numesc Marius și aș dorii să-mi dați o mână de ajutor.Am câștigat o servitute de trecere pietonală și auto pentru care plătesc anual ... (vezi toată discuția)
Servitute nelly72 nelly72 Vecinul bunicului meu a castigat drept de servitute . Intrebarea mea este daca bunicul isi poate pune o poarta pentru inchiderea proprietatii.(poarta care ... (vezi toată discuția)