avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lamuritima si pe mine??? ce vrea sa insemne!?!?!?!??!?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lamuritima si pe mine??? ce vrea sa insemne!?!?!?!??!?!

.....este chemat in aceasta instanta, camera 2 p3 in ziua de 28 ianuarie 2010 ora9 in calitate de martor, pentru Fond-Furtul(art 208.c.p) art 209 cp Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat.In cazurile prevazute de art171 alin.2 si 3 Cod Procedura Penala apararea este obligatorie iar in cazul in care partea nu isi alege aparator cu care sa se prezinte la termenul fixat i se va desemna un aparator din oficiu. In vederea exercitarii dreptului la aparare partea citata poate sa consulte dosarul aflat la arhiva instantei
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 12:20, 21 Decembrie 2009
Este o formulare standard! Fiind citata ca si martor , persoana nu are nevoie de aparator ales sau din oficiu fiindca nu este inculpat! Prezenta este obligatorie , iar daca nu se prezinta va mai fi citat inca o data si apoi amendat si adus cu mandat de aducere! Deci este bine sa se prezinte din prima ca sa evite enervarea judecatorului .B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parte vatamata furt din auto ionutz05cti ionutz05cti Buna seara! Incerc sa fiu cat mai concis, fara a omite ceva... In aprilie mi s-a spart , masina, mi s-a sustras detectorul radar, pe care la cateva zile l-am ... (vezi toată discuția)
De ce sunt citat ca martor TeddyDe TeddyDe am primt o citatie care spune ca eu sunt martor intr-un proces de fond in care acuzatul este un amic de-al meu. \"in calitate de martor, in proces cu ... (vezi toată discuția)
Cauze de coruptie raysa raysa am primit o citatie in calitate de martor in proces cu x in calitate de inculpat si altii pentru trafic de influenata (art257c.p).in caz de neprezentare se ... (vezi toată discuția)