avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În contextul în care recent sa aprobat statul ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În contextul în care recent sa aprobat statul personalului ...

În contextul în care recent sa aprobat statul personalului feroviar as avea urmatoarea intrebarea la dvs . Din această lege eu am inteles ca personalul metrorex se poate pensiona după 20 ani de activitate la vârsta de 50 ani cu o pensie de 80% din media salariului brut pe ultimele 12 luni iar fiecare an de vechime suplimentara se adaugă 1% fără a depăși 100% . As ruga un specialist în pensii sa imi confirme dacă este real am inteles eu bine , si de cand a intrat in vigoare legea?
Cel mai recent răspuns: papacostas , utilizator 09:44, 16 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varstele la care se cuvin pensia anticipata si pensia anticipata partiala pavellevap pavellevap Perioada de 5 ani prevazuta la art. 62, respectiv art. 65 ale Legii 263/2010, la care se cuvine pensionarea anticipata sau anticipata partial, se scade din ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Suzette Suzette Sunt femeie si am data nasterii:03.01.1956 Stagiul de cotizare la aceasta data:29 ani si 8 luni,din care: activitate in grupa a II-a in perioada ... (vezi toată discuția)
Echivalare grupa 1 de munca stanluc stanluc F Stagiul total de cotizare realizat a. Stagiul total de cotizare realizat, din care 38 ani 1 luna 17 zile 1, In sistemul public, din care ... (vezi toată discuția)