avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare nume strada In cazul in care in actele casei ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare nume strada In cazul in care in actele casei (autorizatia ...

Schimbare nume strada

In cazul in care in actele casei (autorizatia de construire, receptia, cartea funciara si chiar si urbanismul) mi s-a trecut o adresa, dar eu in actele de proprietate ale terenului (contractul de vz) am o alta adresa, care din ele ar putea sa fie gresite? Ca sa explic mai concret, in actul terenului am Strada Sfinxului nr 30, iar in restul am Sfinxului nr. 30 bis. Poate s-a modificat strada inca de cand am luat terenul, iar pe cale de consecinta mi-au eliberat restul actelor cu noua modificare?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
Mz11, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 06:29, 9 Octombrie 2020
Mergeti la primarie si cereti un nomenclator stradal si vedeti exact numele starzii.
Apoi puteti face modificarile necesare in acte...
Interesanta lamurire cereti.
SCHIMBARE NUME STRADA
Dupa cate explicati corect atat in actul terenului cat si in "restul" este STRADA SFINXULUI , difera doar numarul administrativ 30 si 30 bis. denumirea strazii nu s-a modificat
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2020
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclatura stradala gresita tatal meu a primit un certificat ... Mz11 Mz11 Nomenclatura stradala gresita Tatal meu a primit un certificat de nomenclatura si l-a depus la ocpi pt actualizare, iese cf si observ ca este complet ... (vezi toată discuția)
Denumire strada schimbata breja breja Pentru intabulare am nevoie o dovada ca denumirea strazii s-a modificat .In contractul de construire este o denumire cu nr diferit fata de adresa actuala. Nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire strada iulia12001 iulia12001 Buna seara! As dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o situatie. Am accesat creditul Prima Casa si urmeaza chiar luni dosarul sa ajunga la fond. Ideea este ... (vezi toată discuția)