avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara,o intrebare-=se poate da asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara,o intrebare-=se poate da asociatia de proprietari in ...

buna seara,o intrebare-se poate da asociatia de proprietari in judecata pentru repararea acoperisului?tin sa precizez ca acoperisul este intr-o stare de degradare si ploua prin el,iar nici un locatar nu doreste sa puna bani petru repararea acestuia.multumesc
Cel mai recent răspuns: nicufocsani , utilizator 20:12, 20 Septembrie 2020
multumesc
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartamentul meu este sub casa liftului si acoperisul liftului ... Adriana Ichim Adriana Ichim Apartamentul meu este sub casa liftului si acoperisul liftului este nesecurizat ,un carton pus peste tabla ,plin de apa . Deja acum citiva ani unul din pereti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o problema legata de refularea wc-ului si ... Anda.elena Anda.elena Buna ziua, Am si eu o problema legata de refularea wc-ului si a scurgerii din pardoseala atunci cand ploua. Blocul si subsolul blocului au fost reabilitate ... (vezi toată discuția)
Amenzile aplicate conform legii nr. 196/2018, art. 102, se aplică și în cazul în care se încalcă doar un singur articol sau o literă din articolele 56-58 din aceeași lege ? flory_mr flory_mr PRIMĂRIILE SUNT OBLIGATE SĂ DEA AMENZI PREȘEDINTELUI ȘI MEMBRILOR COMITETULUI EXECUTIV AL ASOCIAȚIEI DE PROPRIETARI DACĂ ACEȘTIA ÎȘI ÎNCALCĂ ... (vezi toată discuția)