avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... buna seara. Ce putem face sa eliminam purtarea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

buna seara. Ce putem face sa eliminam purtarea mastilor in scoli? ...

buna seara. Ce putem face sa eliminam purtarea mastilor in scoli? Este nevoie sa strângem cât mai multe semnături de la părinți sau cum putem proceda? Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 03:17, 17 Septembrie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar de ce sa se elimine ? Dvs. nu doriti ca al dvs. copil sa ramana sanatos ? Daca se elimina mastile si apare un caz de copil infectat , in extrem de putin timp s-ar extinde si , la cateva cazuri , se inchide scoala . Preferati cursurile on-line ? Chiar azi am vazut la tv ca a aparut primul caz grav la un copil de 8 ani , este la terapie intensiva cu complicatii atat la plamani cat si cu acel sindrom Kawasaki ( sindrom inflamator multisistem ) . Nu-i mai bine sa previ decat sa vindeci ? Inca nimeni nu stie ce urmari pe termen lung va avea boala , va asumati riscul pentru copilul dvs. ? Puteti strange semnaturi , dar pe cine ar trebui sa asculte legiuitorul , pe medici sau pe semnatari ? Poate va mai ganditi...
Ultima modificare: Miercuri, 16 Septembrie 2020
CHKa, utilizator
3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti ce face , măsurile de prevenire a răspândirii virusului se vor aplica continuare , nu încurcă cu nimic masca, se obisnuiesc.
S-au făcut studii, saturatia de oxigen nu scade, iar copiii se vor obișnui sa
o poarte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce trebuie purtata masca in starea de alerta si nu exista aceasta obligatie in starea de urgenta? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Raspunsul este simplu. S-a constatat ca este necesara purtarea mastii foarte tarziu la nivel mondial. Nu este vorba de incalcarea unor drepturi ... (vezi toată discuția)
Masti de protecție cu nanofibre anti-covid 19 unde se găsesc ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Masti de protecție cu nanofibre Anti-COVID 19 unde se găsesc de cumpărat? Știe ... (vezi toată discuția)
Masuri concrete de protectie impotriva conoravirusului CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Necesitatea de a se face una sau mai multe fabrici in Romania care sa produca masti si viziere de protectie ( de genul celor care au jandarmii ) impotriva ... (vezi toată discuția)