avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... In contabilitatea PFA, indemnizatia aferenta starii de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

In contabilitatea PFA, indemnizatia aferenta starii de urgenta si alerta

Cum prind in contabilitatea PFA, indemnizatia aferenta starii de urgenta si alerta ( care mi s-a acordat deoarece activitatea a fost afectata de covid )
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:06, 18 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa o treceti in registrul jurnal de incasari si plati asa cum apare ea si la datele din extrasul de cont. La anu, cand o sa completati declaratia unica pentru inchiderea lui 2020 o sa apara si precizari de la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea la un pfa in domeniul educațional Magda77? Magda77? Eu am un PFA in domeniul educațional și am contract de colaborare cu un centru after Scholl finanțat de către primărie . Astfel că eu prestez servicii ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit pfa Ionatan Roman Ionatan Roman Buna ziua! Mi-am deschis un PFA si sunt chiar la inceput. As avea cateva intrebari: cum platesc impozitul pe venit? Se plateste anual/trimestrial? Ati putea sa ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pentru a radia un pfa? Valentin2019 Valentin2019 Tin sa mentionez ca PFA ul a fost înființat in data de 07.02.2018 si nu a fost înregistrat la ANAF , și pe PFA nu s-a făcut nici o tranzacție ... (vezi toată discuția)