avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am cumpărat un produs de la o firma din ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am cumpărat un produs de la o firma din Cehia. Firma ...

Bună ziua!
Am cumpărat un produs de la o firma din Cehia. Firma are pagina si in limba romana si chiar un cont la BRD. Produsul primit nu a fost conform cu cel comandat iar firma refuza sa colaboreze pentru returnarea lui. Pe site-lor spune ca in termen de 14 zile trebuie sa ii instiintez ca vreau sa returnez produsul iar ei imi vor trimite curierul pentru ridicare iar cheltuielile le vor suporta tot ei. In conditiile acestea in care nu raspund la email iar telefonul probabil ca este pe robot ca am sunt de zeci de ori si spune ca este ocupat. Cum se procedeaza?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Colet returnat, plata curier florinel888 florinel888 Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla atunci cand nu raspunzi la curier? MariasPaula MariasPaula adica am dat o comanda pe net si o primesc prin fan curier , ce pot pati daca nu raspund fanului curier pt a ridica coletul si a plati ? (vezi toată discuția)