avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se calculeaza ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se calculeaza plata pt ...

Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se calculeaza plata pt zilele de concediu de odihna nefolosite? O sa inchei contractul de munca in decembrie si mai am zile de concediu. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 20 Septembrie 2020
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.

În.speta, se iau in calcul drepturile salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care încetează c.i.m.
Multumesc! Media zilnica inseamna media salariului impartit la zilele lucratoare dintr-o luna sau zilele calendaristice?
Inseamna media salariului impartit la zilele lucratoare dintr-o luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna AdinaPanciu AdinaPanciu Buna ziua. Concediul de odihna se calculeaza dupa brutul din ultimile 3 luni sau dupa salariul de incadrare? (vezi toată discuția)
Demisie ,concediu de odihna bazna bazna Buna ziua.Am lucrat intr-un magazin alimentar. Din diferite motive la data de 24 06 2016 mi-am dat demisia si am stat in preaviz pana in data de 1 07 ... (vezi toată discuția)