avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. As dori să știu unde ma pot informa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. As dori să știu unde ma pot informa dacă au venit ...

Bună ziua. As dori să știu unde ma pot informa dacă au venit banii pe șomajul tehnic. Șeful meu unde am lucrat la restaurant ne tot amânat cu virarea banilor în cont pe motiv ca nu au venit. În data de 17 septembrie am sunat și am zis ca banii trebuieau sa sosească. A recunoscut ca ia primit în 4 septembrie pe luna iulie și a zis ca i va vira în data de 18 septembrie. Nu sa ținut de cuvânt și nu iam primit. Am impresia ca își bate joc de noi. În plus am aflat ca cu data de 1 septembrie nea desfăcut contractele de munca la toți. Fara sa semnam nimic. Iar concediul de odihna pana la starea de urgenta din 26 martie nu lam luat dar nici plătit. Cum as putea proceda? Sa sun la ITM. As rezolva ceva? I posibil sa ne mai recuperam banii?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 11:01, 23 Septembrie 2020
Bună ziua,

Adresați-vă în primul rând la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal in italia arican arican am lucrat in italia fara contract si italianul nu mia dat banii eu am fost la el dupa banisi lam amenintat cal bat nici nu mai stiu ce iam zis asta se ... (vezi toată discuția)
Cum imi pot recupera bani grosusorin grosusorin am lucrat intr-un restaurant pe perioada nedaterminata si intr-o zi leam cerut si eu 2 zile de concediu deoarece nu mi-l luasem de loc si aveam nevoie de acele ... (vezi toată discuția)
Buna, in legatura cu locul de munca - am plecat fara sa imi dea salariul nico_andre nico_andre Buna acum o luna jumate am lucrat la un restaurant, leam zis in urma cu cateva zile ca eu nu mai pot lucra la acel loc de munca din cauza salarului si ... (vezi toată discuția)