avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Parintii ma pot da afara din casa de pe proprietatea ...
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Parintii ma pot da afara din casa de pe proprietatea lor,daca ...

Parintii ma pot da afara din casa de pe proprietatea lor,daca am 21 de ani si adresa de domiciliu la apartamentul lor? Daca da,in ce conditii ? Stiu ca exista o lege a drepturilor familiei si ca nu poti da de pe o zi pe alta pe cineva afara
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:38, 24 Septembrie 2020
Ar putea obține hotarare de evacuare daca s-ar forta.
Sunteti student sau cu ce va ocupați?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ar putea obține hotarare de evacuare daca s-ar forta.
Sunteti student sau cu ce va ocupați?

Am terminat de curand seralul si nu mai am loc de munca de cand cu pandemia. Fiindca fara salariu si fara o proprietate a mea,banuiesc ca nu ma pot da afara stiind ca sunt neajutorat in momentele astea. Stiu ca abuzul in familie e ilegal.
Teoretic părinții dvs nu mai au nici o obligatie legală față de dvs după împlinirea vârstei de 18 ani și tot teoretic pot sa va evacueze fără nici o problemă.Probabil doar încearcă să va moriveze pt a schimba ceva in stilul dvs de viata,pt a va cauta un job etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca nu o suporta pe sotia mea halecu_80 halecu_80 parintii mei vor sa ne dea afara din casa doar pt. ca nu o suporta pe sotia mea.stam in apartament cu 2 camere parintii,eu,sotia si copilul nostru de 4 ani.eu ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns rapid (pensia de intretinere) multumesc maria_madalyna maria_madalyna V-as ramane foarte recunoscatoare daca m-ati ajuta, caut un raspuns de cateva zile si nu il gasesc! Am 21 de ani si sunt studenta la Facultatea de Farmacie. ... (vezi toată discuția)
Evacuarea din chirie AdelinaRacz AdelinaRacz Buna ziua. Ma confrunt cu o problema foarte grava pentru mine. Sunt o mamă care își creste copii singura. In urma violenței in familie ,eu si copii avem un ... (vezi toată discuția)