avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... detectoare gaze pe casa scarii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

detectoare gaze pe casa scarii

Buna seara.
Locuiesc intr-un ansamblu si dezvoltatorul imi cere sa platesc cota parte din costul electrovalei pentru gaze de pe scara blocului. Instalarea acesteia a devenit obligatorie incepand cu data de 5.06.2018 conform ANRE, insa eu am cumparat in ianuarie 2019.
Care este data limita la care electrovalvele ar fi trebuit sa se instaleze?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 10:23, 20 Septembrie 2020
nu exista o data limita....la un moment dat, daca sunt incidente ce necesita verificari si lipsesc aceste sisteme se poate sista furnizarea gazului pana la remediere

presupun ca blocul a fost dat in folosinta inaintea acestei modificari si de asta ti se cere sa platesti.....in caz contrar este obligatia lui sa plateasca si teoretic nu putea sa faca pif-ul instalatiei fara aceste componente



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate instalare detectoare de gaz pe casa scarii si electrovalva AlMaria AlMaria Buna ziua, In anul 2019, în primăvara, am cumpărat un apartament. Știind ca anul viitor trebuie sa fac revizia la centrala, am început sa ma ... (vezi toată discuția)
Instalare senzor gaz si electrovalva Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, Administratorul blocului in care locuiesc a apelat la o firma autorizata pt. ca sa monteze electrovalve cu senzori pt. depistarea scurgerilor de ... (vezi toată discuția)
Detectoare de gaz Lcazacu Lcazacu Locuiesc in Bucuresti, intr-un bloc cu zece etaje dat in folosinta in anul 1977. In luna Iulie 2017 in fiecare apartament s-a instalat printr-un operator ... (vezi toată discuția)