avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notarul m-a inselat. a facut act aditional fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea ...

notarul m-a inselat. a facut act aditional fara valoare la promisiunea initiala si nu la contractul de vanzare cumparare final.
Ce autoritate controleaza notarii si unde pot face plagere?
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 12:43, 23 Septembrie 2020
Nu cunoastem detalii despre speta in cauza ... poate este vorba despre un act aditional antedatat, astfel incat sa para ca a fost incheiat inaintea contractului de vanzare-cumparare, desi ma indoiesc...dar nah, mare este gradina Domnului!
Buna ziua "Zaharia2020".

Camera Notarilor Publici din proximitate.

Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important,am o problema foarte gravă și am nevoie de ajutor! ... Corina3 Corina3 Buna seara,am o problema foarte gravă și am nevoie de ajutor! Socrul meu are 84 de ani și un A C V la activ,și a rămas cu multe sechele in urma acestui ... (vezi toată discuția)
Am fost inselata si am renuntat la succesiune gabiconstanta gabiconstanta in 1980, O familie din galati -- lucica si ion , fara copii si-au facut testament unul in favoarea celuilalt , pentru un apart din galati . ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament luciavonella luciavonella am cumparat una apartament nou,ca acte am decit actul aditional la antecontractul de vanzare -cumparare cit este de valabil (vezi toată discuția)