avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Conditiile și documentele necesare pentru ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Conditiile și documentele necesare pentru indemnizatia de merit sportiv/antrenor?

Renta viagera versus indemnizatie de merit sportiv/antrenor. Care sunt conditiile și documentele necesare pentru ca un sportiv ori un antrenor sa poata obtine indemnizatia de merit ori renta viagera? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Renta viagera sportiv de performanta Iuliana C Iuliana C Buna ziua, Sunt cetatean roman dar locuiesc in Marea Britanie. In urma activitatii mele sportive primesc de la MInisterul Sportiv Roman o renta ... (vezi toată discuția)
Bună seara. fica mea are vârsta de 17 ani este din constanța ... Biancuta Biancuta Bună seara. Fica mea are vârsta de 17 ani este din Constanța și face sport de performanță ( karate ,) stilul este Ashihara, pe data de 07.11.2021, a ... (vezi toată discuția)
Renta viagera pentru merite deosebite herminaida herminaida Buna ziua. Care este modalitate legala prin care se poate acorda renta viagera ca recompensa pentru eforturile si meritele deosebite depuse de un profesor ... (vezi toată discuția)