avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. Fica mea are vârsta de 17 ani este din ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. Fica mea are vârsta de 17 ani este din Constanța ...

Bună seara. Fica mea are vârsta de 17 ani este din Constanța și face sport de performanță ( karate ,) stilul este Ashihara, pe data de 07.11.2021, a participat la Campionatul Mondial Ashihara karate la București, unde a obținut locul 1. Întrebarea este ; ce avantaje ar trebui să primească în urma titlului abținut? care sunt pașii? Campionă Mondială este un titlu destul de mare . Până in prezent nu i-au dat nimic, înafară de o diplomă un tricou, medalia și trofeul. Aștept răspunsul dvs. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:56, 8 Decembrie 2021
Potrivit Legii 69/2000, sportivul de performanță care a obținut o medalie de aur, de argint sau de bronz în probele sportive individuale ori pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice sau Jocurilor Paralimpice ori o medalie de aur la campionatele mondiale sau europene de seniori la probele sportive individuale sau pe echipe ce au fost incluse cel puțin o dată în programul Jocurilor Olimpice sau al Jocurilor Paralimpice are dreptul, la cerere și cu confirmarea Ministerului Tineretului și Sportului, la o rentă viageră.

Renta viageră se acordă începând cu data de 1 ianuarie a anului următor celui în care sportivul se retrage din activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medaliatii noastri la olimpiada Filip Alexandru Filip Alexandru Am observat ca nimeni nu a adus vorba despre asta, de aceea am zis sa deschid acest topic in care sa le uram felicitari medaliatiilor noastri la olimpiada de ... (vezi toată discuția)
Deducere pentru copil cu handicap delia2007 delia2007 Buna ziua. Un parinte care are la deducere un copil in varsta de 18 ani, care are si o indemnizatie de 300 de lei , pentru handicap., trebuie sa il scoata ... (vezi toată discuția)
Deducerea suplimentara parinte Vilcu Gina Vilcu Gina Buna ziua .Se poate lua in considerare, la calculul impozitului pe salar,respectiv deducere suplimentara, un parinte ce este o persoana cu handicap grav cu ... (vezi toată discuția)