avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot lucra pentru firma mea fara sa fiu angajat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot lucra pentru firma mea fara sa fiu angajat?

Tocmai am infintat un SRL, unul din codurile CAEN autorizate este 4321 - lucrari de instalatii electrice. Sunt asociat, nu sunt administrator, detin un certificat de calificare profesionala - tehnician in instalatii electrice.

Intrebarea este daca pot lucra pentru firma mea fara sa fiu angajat?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:35, 8 Ianuarie 2014
Va faceti un PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa deschid o firma cu sediul in casa parintilor ... STADU20 STADU20 Buna ziua, as vrea sa deschid o firma cu sediul in casa parintilor mei. Unul dintre codurile CAEN este 4321 - Lucrari de instalatii electrice. Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pfa electrician Andr123478 Andr123478 Buna ziua, as dori sa imi deschid un pfa pentru prestarea serviciului de electrician, este nevoie pentru aceasta doar de autorizatia ANRE sau mai este necesar ... (vezi toată discuția)
Pfa instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica catalin_utilizator67 catalin_utilizator67 Buna ziua, Doresc sa deschid un PFA pentru efectua instalatii electrice si sanitare, reparatii, mentenanta tehnica la locuinta clientilor. Am experienta ... (vezi toată discuția)