avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Scoala online Buna ziua, am 5o de ani si un baiat de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Scoala online Buna ziua, am 5o de ani si un baiat de 15, elev in clasa a 9 ...

Buna ziua, am 5o de ani si un baiat de 15, elev in clasa a 9 a. Locuim impreuna cu mama mea de 70 de ani si amandoua suferim de diabet zaharat 2 iar eu sunt si cardiaca.Ieri am intrebat la scoala care sunt documentele pe care trebuie sa le prezint pt ca fiul meu sa participe la cursuri online pana in luna februarie (asa cum dr. mi-a recomandat, "sa trec de iarna asta") si mi-au raspuns sec ca nu se poate. Ca masura este valabila numai pentru elevii bolnavi cronici, nu si pentru parinti "asa toti ar avea cate 1 caz in familie si toti ar face scoala online".Din declaratiile doamnei Anisie stiu ca se poate si de aceea va intreb care este articolul de lege sau prevederea in care se stipuleaza acest lucru?Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 , poate primi bursa de la scoala? Bucur Alexandra Bucur Alexandra Buna seara .baiatul meu de 13 ani are diabet de tip 1 ..m-ar interesa daca poate lua si el bursa de la scoala ..unde anume as putea sa intreb ..si daca este o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. conform ordinului de ministru al invatamantului nr.5487/2020,la ... R.G. R.G. Buna dimineata. Conform ordinului de ministru al invatamantului nr.5487/2020,la cap.III, pct 8 se specifica :Masuri pentru elevii si personalul din ... (vezi toată discuția)
Burse elevi cu probleme oftalmologice CATALINA-MINA CATALINA-MINA Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu bursele pt elevii cu probleme oftalmologice. Care sunt conditiile pt a beneficia de bursa, in ce situatii, ce ... (vezi toată discuția)