avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cununie civila!!Buna seara! Adresez si eu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cununie civila!!Buna seara! Adresez si eu o intrebare. Nepoata mea ar vrea sa ...

Buna seara! Adresez si eu o intrebare. Nepoata mea ar vrea sa faca cununia civila pe data de 17 octombrie dar ea împlinește 18 ani pe data de 14 octombrie. Ar putea baga actele pe data de 7 octombrie? Mai precis, varsta de 18 ani trebuie sa o aiba împlinită cand baga actele sau in ziua cununiei. Sper ca am fost explicita. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:42, 23 Septembrie 2020
În ziua cand se căsătorește.
Dar e mare rău graba...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna .ziua .am.17. ani. si .vreau.sa.fac .cununia. civilă. ce ... Baranyka tereza Baranyka tereza Buna .ziua .am.17. Ani. Si .vreau.sa.fac .cununia. civilă. Ce .acte . Ami .trebuie..pariți. mei .âs .ân .germania. fara. Ei .as .putea. sa .fac ... (vezi toată discuția)
Buletin denidenissa denidenissa Buna ziua ...Eu mi-am facut buletinul la 14 ani si valabilitayea acestuia este pana in 2020 intrebarea e trebuie sa il schimb din nou la implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere(nu ocoliti). adrian93 adrian93 Buna ziua, In luna octombrie a acestui an voi implini 18 ani,pana acum primind pensie de intretinere de la tatal meu.Din ce m-am informat pana acum am inteles ... (vezi toată discuția)