avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Daca dosarul meu expira in noiembrie pe 13 se ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Daca dosarul meu expira in noiembrie pe 13 se prelungește din ...

Daca dosarul meu expira in noiembrie pe 13 se prelungește din cauza stări de urgență?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:16, 24 Septembrie 2020
Despre ce dosar este vorba?
Dosarul pentru școală de sofer
Dacă valabilitatea de un an de zile a cursurilor expiră, cel care dorește să susțină examenul auto trebuie să parcurgă din nou cursurile de pregătire teoretică și practică.
www.avocatnet.ro/articol_547...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate scoala de soferi jacquelline jacquelline As dori sa stiu care este valabilitatea pentru scoala de soferi (nr. de inregistrare al dosarului dat la inscrierea la scoala este 28.04.2012, fisa medicala ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre scoala de soferi lusyana lusyana vreau sa stiu...fiecare document de la dosar dupa cat timp expira?! si care anume... si mai vreau sa stiu daca am inceput scoala de soferi pe data de 10 .10 ... (vezi toată discuția)
Cand mai pot sustine examen in vederea obtinerii permisului? simion_ionut simion_ionut Buna ziua,ma numesc Simion Ionut Valentin sunt din Alexandria /Teleorman.In data de 26-03-2010 ma aflam pe raza orasului Plopeni jud Prahova,am fost surprins ... (vezi toată discuția)