Buna ziua, bunica mea a murit acum 10 ani nu mai putea sa se miste era la pat si trimitea pe cineva la magazin dupa mancare pana sa moara a facut o datorie la magazin de 100ron, ca sa se stearga datoria respectiva de la magazin a zis sa ii dea o parte de teren pe 100 ron eu il mai pot recupera in vreun fel sau nu?
Multumesc.
hotumattua
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Se pare că nu contestați faptul că bunica era lucidă la data efectuării tranzacției. De unde știți că bunica nu îi datora mai mult, multe, proprietarului de magazin, poate și moral a ajutat-o, avea datorii mult mai mari dar au trecut o sumă modică în contract? Mie mi se pare o lipsă de respect față de bunică să îi contestați decizia.
Sigur, puteți sî vă retrageți în spatele legii, vă luați un avocat, acesta va contesta totul, vă va lua o mulțime de bani. Acesta este genul de procese din care cei care câștigă sigur, dacă nu singurii, sunt avocații. Procesul „prințesei” Anastasia a durat 45 de ani și s-a finalizat prin pierderea de către impostoare. Ca un „like” pentru justiție, sentința s-a dovedit a fi corectă: la identificarea recentă a rămășițelor pământești ale familiei țarului, Anastasia își dormea somnul de veci împreună cu familia.
Puteti solicita la Instanta anularea contractului de vanzare-cumparare pentru pret derizoriu, dar castig de cauza veti avea prin indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:
1. Pretul vanzarii sa fie mai mic decat minimul grilei notariale la data vanzarii
2.Dreptul de proprietate al cumparatorului sa nu fi fost inscris in Cartea funciara. Va doresc succes.