avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... nu imi mai apare topic necitit
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

nu imi mai apare topic necitit

toate topicurile imi apar citite !
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:21, 9 Ianuarie 2010
si eu am aceeasi problema
La mine apar toate forumurile (sectiunile) ca fiind citite. Asta ma intarzie tare mult in a interveni pe forum.
Topicurile, din fericire, apar bine azi. Pana ieri indicau si ele aiurea.
Buna seara. Verificam maine sa vedem care este problema. :) O seara placuta in continuare.
ana & maria a scris:

toate topicurile imi apar citite !

cristina chiva a scris:

si eu am aceeasi problema

tudorvaleriu a scris:

La mine apar toate forumurile (sectiunile) ca fiind citite. Asta ma intarzie tare mult in a interveni pe forum.
Topicurile, din fericire, apar bine azi. Pana ieri indicau si ele aiurea.

Buna ziua, am remediat problema.
Astept si o confirmare de la dvs

Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 22 Decembrie 2009
pianistul, administrator
1. La mine s-a remediat problema. Sper sa tina.
Ma ajuta foarte mult in rapiditatea interventiilor.
Multumesc mult!
La multi ani!

2. Ar mai fi o problema: topicurile deschise de mine, in forumurile unde sunt moderator, nu au butonul "lock" si nu pot bloca topicul, atunci cand vreau sa fac asta.
3. Si alta problema: cand editez un titlu de topic nu se modifica decat in lista de topicuri, nu si la topicul respectiv.

Alte discuții în legătură

Citesc un subiect si apare ca necitit Adriantot Adriantot Cand citesc un subiect in forum sau dau un raspuns la acel subiect , la parasirea lui trebuie sa apara ca subiect citit. De obicei asa se intampla , dar acum ... (vezi toată discuția)
Topic citit/ necitit Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu De ceva timp nu mai pot sa vad daca am citit sau nu un subiect, pentru ca raman toate \'galbene\'. De ce? (vezi toată discuția)
Topic necitit/citit Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Ajutati-ma si pe mine, va rog! Dupa ce citeam un topic, dreptunghiul galben (topic necitit) se facea alb (topic citit). Acum nu se mai face alb. Ce si cum sa ... (vezi toată discuția)