avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doresc sa construiesc pe un teren fara alte case in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doresc sa construiesc pe un teren fara alte case in jur, este ...

Doresc sa construiesc pe un teren fara alte case in jur, este nevoie de aprobare pentru a construii la 1m de gardul vecinului? Am inteles ca exista un PUZ , o retragere de 5m fata de sosea, 3m stanga dreapta spate. dar nu specifica nimic daca acest lucru este pentru terenurile libere sau care au constructie pe acesta.
Ultima modificare: Duminică, 27 Septembrie 2020
ana19902, utilizator
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 19:57, 1 Octombrie 2020
Regulile se Aplica pentru toate parcelele indiferent dacă au sau nu construcții pe acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila problema retrageri minime teren (limita edificabil) netv netv In primul rand imi cer scuze ca nu utilizez un limbaj de specialitate in aceasta problema. Am doua parcele mici de teren una langa cealalta - cea din ... (vezi toată discuția)
Pot construi casa sau nu , pe un astfel de teren ? nalexandru30 nalexandru30 Buna ziua! Sunt pe punctul de a achizitiona un teren , in Bucuresti.Am mai multe probleme care ma nelamuresc si anume: 1.Terenul nu are utilitati (apa, ... (vezi toată discuția)
O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)