avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am luat in chirie si ma ocup sa schimb destinatia in ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am luat in chirie si ma ocup sa schimb destinatia in CF.

Am luat in chirie, si ma ocup sa schimb destinatia in CF, din spatiu comercial in spatiu pt alimentatie publica deoarece voi deschide o cafenea. Am certificatul de urbanism, unde scrie ca trebuie acorduri de la vecini. Am obtinut acordurile celor 12 vecini pt schimbare CF si amplasare firma luminoasa, insa unul dintre apt este in proprietatea Statului Roman, in administrarea operativa a Consiliului local Mun Cluj-Napoca. Ce fac in acest caz, cum obtin acord de la ei? Nu stiu in ce directie sa o iau. Multumesc in avans!
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 05:56, 9 Octombrie 2020
continuati pasii , de ce v-ati oprit? Primaria sau cine administreaza sapartametul respectiv, trebuie sa va dea acordul. In caz contrar actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb destinatia unei locuinte din spatiu comercial in spatiu pt alimentatie publica CristinaPT CristinaPT Doresc sa schimb destinatia unei locuinte din spatiu comercial in spatiu pt alimentatie publica. Spatiul face parte dintr-un imobil cu curte interioara cu mai ... (vezi toată discuția)
Bună , sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui ... adryflory adryflory Bună , Sunt proprietarul unui imobil situat la parterul unui bloc, cu o suprafață de 40 mp. Imobilul a fost achizitionat in urma cu 10 ani, dar cu ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial Tarana Tarana In cadrul locuintei mele construita cu autorizazie ,doresc sa destinez anumite spatii pentru o activitate comerciala .La cine ma adresez si care este practica ... (vezi toată discuția)