avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara sotul a fost prins la volan baut 1,74 in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara sotul a fost prins la volan baut 1,74 in sange avem ...

Buna seara sotul a fost prins la volan baut 1,74 in sange avem 5 luni si ceva nu stim nimic de la politie, tribunal. Ce putem face????
Procesul poate sa dureze si 2-3 ani, angajati un avocat.
Oricum, la alcoolemia asta e cam greu sa scapati cu amanare, cel mai probabil o sa primiti condamnare si permisul se anuleaza...
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2020
mariustz, utilizator

Multumesc stim ca aste ne asteapta dar nu stim nimic neau trimis in judecata, nu neau trimis, Nu am primit nici o instiintare, citatie.

mariustz a scris:

Procesul poate sa dureze si 2-3 ani, angajati un avocat.
Oricum, la alcoolemia asta e cam greu sa scapati cu amanare, cel mai probabil o sa primiti condamnare si permisul se anuleaza...

Dosarul este in faza de urmarire penala, urmeaza sa fie citat in calitate de suspect, ulterior de inculpat. Angajati-va avocat si stabiliti impreuna cu el strategia apararii. Avocatul se poate ocupa si de urgentarea solutionarii. Daca nu va interesati de stadiul cercetarilor, dosarul poate sa stea in nelucru si ani de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan zizou zizou Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)