avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul salariu lunar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul salariu lunar

Buna ziua. As dori sa ma ajutati, daca se poate, cu urmatorul calcul: la un venit de 4000 de lei net si un concediu de 5 zile efectuat in luna august, care ar fi salariul din aceasta luna? Eu, ca si angajat, la o firma unde am lucrat primeam o diferenta in plus la salariu in lunile in care aveam concediu de odihna, la locul de munca actual nu si as dori sa stiu de ce. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical panutescu ani panutescu ani Ma poate ajuta si pe mine cineva? Am o problema care nu-mi da pace si nu reusesc sa-i dau de capat. In lunile iulie 2008-decembrie 2008 am avut un salariu brut ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de concediu si venit net eduardvl eduardvl Buna ziua, Rog respectuos sa-mi fie prezentat, detaliat, modul de calcul a indemnizaţiei de concediu si a venitului net, aferent lunii septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna cristinasova cristinasova Buna ziua! Concediul de odihna se calculeaza in functie de salarul brut sau net? ex. daca am salar minim pe economie si trebuie sa iau banii pe concediu din ... (vezi toată discuția)