avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatiitatea tragerii canalizarii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatiitatea tragerii canalizarii

Am o casa de vacanta in care stau cca 6 luni pe an. Casa este pe o strada privata pe care au tras canalizare. Eu am singura o fosa mare, pe care o vijadanez la min 5 ani. Sunt obligata sa trag canalizare in propria curte si pe propri bani?Anul trecut cu 3 vecini am refacut bransamentul ilegal atunci de apa si am platit sanatos. Cum fac? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 18:20, 29 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca fosa dvs. este in regula si a fost verificata de DJSP si Agentia de mediu nu va poate obliga sa va racordati la canalizare. Unde se evacuaeza limpedele din fosa ?
Vedeti ce scrie si in autorizatia de ctie. primita de la primarie. Poate fi o conditionare referitoare la legarea ulterioara la canalizare.
Multumesc frumos, noi am cumparat casa la rosu, cu fosa facuta si curentul tras. O sa merg cand se termina nebunia alegerilor, la Primarie la serviciul de Urbanism, cred ca ei ma pot lamuri. Dar cinstit, nu cred ca scap. Si nu ca m-ar da banii pe afara, faptul ca o iau de la capat cu hartogaraia, asta ma omoara. Ma credeti ca bransamentul LEGAL, caci compania de apa a gresit, a durat un an si jumatate???
Vazand, facand si neintrand in panica!
Multumec frumos, o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditionare autorizatie de constructie Sebilica73 Sebilica73 Buna ziua, pt obtinerea autorizatiei de constructie locuinta unifamiliala pot fi conditionat de racordarea locuintei la apa/canal, chiar daca eu nu doresc ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canalizare obligatorie? buna ziua, sunt in procesul ... GabrielNicolae GabrielNicolae Racordare apa SI canalizare obligatorie? Buna ziua, Sunt in procesul constructiei casei. Incerc sa ma racordez la apa, dar cei de la compania de apa imi ... (vezi toată discuția)
Bransare la canalizare cu sila Ahelion Ahelion Salutare experti, La tzara am o casa cu fosa septica, in casa toaleta(nu ii tzara tzara). Am primit foaie de la agentia de apa/directia de apa care zice \"Sa ... (vezi toată discuția)