avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua:Am o mare nelamurire, am nascut in data de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua:Am o mare nelamurire, am nascut in data de 20.02.2020,fiind ...

Buna ziua:Am o mare nelamurire, am nascut in data de 20.02.2020,fiind operatie de cezariana(fara probleme sau dureri) tin sa punctez faptul ca sarcina a fost monitorizata periodic,cu toate controalele efectuate,sarcina dusa fara probleme pana la termen.In data de 20 cand am fost operata,copilul meu a trait DOAR45 de minute:avand scor APGAR de 9 la nastere,el tipand,se colorasera,fara nici un fel de problema.Dar cu toate aceste aspecte,copilului meu i sa dat diagnosticul de DETRESA RESPIRATORIE..Poate fi o eroare medicala ????Cand am cerut sa mi se de-a mai multe informatii si raspunsuri,pur si simplu mi se inchideau usile.

Alte discuții în legătură

Malpraxis alina-m alina-m Buna seara!In data de 15septembrie 2011 am nascut prin cezariana o fetita sanatoasa.Evolutia sarcinii a fost monitorizata si nu am avut nici o problema, totusi ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta malpraxis Davidbia Davidbia Buna ziua Friedmann Bianca ma numesc am o problema legata de o operatie de cezariana in urma cu 4 ani am nascut la un spital de stat in urma operatiei la 4 ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis medical galcsb galcsb Iata cazul: O ruda din familie (30 de ani) naste prin cezariana.Dupa ce iese din spital cu bebe,la o saptamana are dureri in zona abdominala,colici ... (vezi toată discuția)