avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am permisul de conducere anulat in urma unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am permisul de conducere anulat in urma unei infractiuni la codul ...

am permisul de conducere anulat in urma unei infractiuni la codul rutier !am executat pedeapsa in regim de privare de libertate si am fost eliberat conditionat dupa 2 ani si 5 luni !cand pot redobandi permisul de conducere? la 6 luni de la eliberarea conditionata sau la exipirarea intregii condamnari?
Cel mai recent răspuns: sebi2020 , utilizator 14:34, 30 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
nu mi-a fost interzis acest drept si nu mi-a fost dat termen de supraveghere!
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc ! cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc ... Tamás Béla Tamás Béla Buna ziua Am o întrebare pe care nu am putut să o lămuresc nici la DRPCIV nici la Poliția Rutieră Deci am fost în audiență la șeful serviciului ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost anulat permisul și am executat o pedeapsă în regim privativ de libertate. când îl pot redobândi? Octavian/2012 Octavian/2012 Buna ziua,am fost condamnat si ramas definitiv,in anul 2011,la pedeapsa de 3 ani cu suspendare pentru infractiunea de fals de moneda.In 2012 am fost depistat ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto iobava iobava in 2008, 15 octombrie, am fost depistat cu alcoolemie drept pentru care am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu executare, definitiv, in aprilie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)